لوله آلومینیومی چیست و چه کاربردی دارد؟ لوله های آلومینیومی محصولاتی هستند که معمولاً برای چارچوب یا فریم ها ، ساخت قایق ، محصولات باغبانی ، ساخت عمومی، ساخت قطعات هواپیما و خودرو و پرو لباس مغازه ها مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع لوله آلومینیومی | قیمت ورق سیاه | آهن ربات
لوله آلومینیومی نوعی از لوله های فلزی است که از آلومینیوم تشکیل شده است.
کاربرد این لوله ها در صنایع مختلف دیده میشود. اگرچه ارزانتر از مس است ، اما در لوله کشی خطوط آب استفاده نمیشود زیرا لوله های آلومینیومی میتوانند به راحتی در آب فساد ایجاد کنند. آلومینیوم میتواند با آب واکنش نشان داده و اکسید آلومینیوم را تولید کرده و آنها را در آب نیز اثر بگذارد.
لوله آلومینیومی بدون درز مستقیماً از منابع آلومینیوم جامد استخراج میشوند و بنابراین هیچ مسیر یا علامتی جوش داده شده بر روی آن وجود ندارد.
لوله ها در اشکال و اندازه های مختلف ساخته میشوند. از آنجایی که آلومینیوم به اندازه سایر مواد آلیاژ فلز قوی نیست ، بنابراین برای استحکام باید بهینه شود. لوله های مربعی آلومینیوم بدون استفاده از شکل میتوانند با کاربردهای کمی قوی تر مورد استفاده قرار گیرند. به جای لوله های گرد که در خمیدگی ها ضعیف تر هستند ، لوله های مربع به دلیل هندسه در گوشه ها قوی تر هستند.
لوله های آلومینیومی میتوانند در کاربردهای بزرگتر مانند بدنه هواپیماها و در خطوط لوله سوخت استفاده شوند.
از آنجا که آلومینیوم سبک است ، می توان از آن در سیستم هایی استفاده کرد که وزن سبک را تحمل میکنند. بنابراین می توان از لوله های بدون درز آلومینیوم در برنامه هایی استفاده کرد که سبک هستند و دقت بالایی دارند.
بیشتر بخوانید: قیمت ورق سیاه
ویژگی لوله آلومینیومی
لوله با قطر بزرگ و همچنین لوله آلومینیومی با قطر کوچک وجود دارد. لوله های با قطر بزرگ باید با برخی از مشبک هایی که از ساختار لوله ها پشتیبانی میکنند ، تقویت شوند.
جوش داده شده با اسپیرال از صفحات آلومینیومی برش خورده ساخته شده اند. لوله آلومینیومی آنودایز شده برای تولید اکسیدها با لایه های تزئینی یا محافظ با برق ترمیم میشوند.
لوله آنودایز شده Jindal Black با رنگ اکسید تزئینی مشکی آندی شده اند. استفاده از انواع لوله های آلومینیومی را میتوان در برنامه هایی که نیاز به مواد سبک ، مقاوم در برابر خوردگی دارند به جز استفاده در خطوط آب ، مشاهده کرد.
انواع لوله آلومینیومی
لوله های بدون درز
لوله های بدون درز از یک پروفیل تو پر که داخل آن را خالی کرده اند ساخته میشود و لوله های درز دار را بوسیله جوش از طول یا به صورت چرخشی ساخته میشوند.
بیشتر مصرف کنندگان لوله های بدون درز را انتخاب میکنند زیرا از هیچ جوشی در آن استفاده نشده.در این میان لوله آلومینیومی تولیدی با سیستم اکستروژن را میتوان جزء لوله های بدون درز دسته بندی کرد.
بعد از جوشکاری ، حرارت باعث میشود استحکام اولیه افت کند و ورقی که به لوله تبدیل میشود استحکام آن کاهش پیدا میکند و به همین دلیل یکی از دلایل انتخاب لوله های بدون درز همین مسئله میباشد.
لوله های جوشی
برای ساخت لوله هایی که سایز بالایی دارند مجبوریم از لوله های جوشی استفاده کنیم زیرا امکان تهیه لوله های بدون جوش در سایز بالا بسیار دشوار می باشد.
گفتیم که لوله های جوشی به ۲ صورت تهیه میشوند که درز جوش به صورت طولی و به صورت چرخان ، که درز جوش طولی کاربرد بیشتری دارد و چرخان بیشتر در دما و فشار کم مورد استفاده قرار می گیرد.
در دسته لوله آلومينيومی خم پذير ، خوش تراش و مستحکم بودن ، قابلیت آنادايز شدن و جوش کاري و سایر قابلیت های بالا که حائز اهمیت است باعث شده که سازنده ها و صنعتگران و طراحان و … از لوله آلومینیومی بسیار استقبال میکنند.
بیشتر بخوانید: قیمت ورق گالوانیزه
انواع ضخامت لولههای آلومینیومی:
- 15 میل با ضخامت 75/2 میل
- 16 میل با ضخامت 5/1 و 2و 4و 5 میل
- 19 میل با ضخامت 2/1 و 5/1 میل
- 20 با ضخامت 8/1 و 3 و 4 میل
- 21 میل با ضخامت 5/4 میل
- 22 با ضخامت 2/1 و 5/1 و 5/2 و 5 و میل
- 24 با ضخامت 75/3 و 5 میل
- 25 با ضخامت 5/1 و 25/3 و 25/8 میل
- 26 با ضخامت 2 میل
- 28 با ضخامت 8/2 و 7/4 میل
- 30 با ضخامت 3و 75/3 و 4و 10میل
- لوله های با قطرهای 30 تا 82 میل
سلام
لوله آلومینیوم برای پای میز عصلی کیلو چند؟
سلام با شماره های مندرج در سایت تماس بگیرید